üzleti fórum

2021.10.06. 07:00

Polgármesterek és üzletemberek tanácskoztak Kiskunhalason

A Polgármesterek és vállalkozók a jövőért címmel szervezett üzleti fórumot a Business Network International (BNI) Premier 77 szervezete a kiskunhalasi Csipke Hotel konferenciatermében.

Pozsgai Ákos

a_20211005_polgarmesterek_uletemberek_talalkozo_banyai_gabor_roszaggyulesi_kepviselo_halas_PA_PN001

Fotó: Pozsgai Ákos

A harmincöt évvel ezelőtt alapított üzleti csoport ma már globálisan működő szervezet, amely bevált üzleti stratégiát kínál több mint 275 ezer cégvezetőnek. Tagjai között olyan üzletemberek vannak, akik csapatban együttműködve segítik egymást az egyéni célok elérésében. Alapértékük az, „Aki ad, az nyer”, ami azt jelenti, hogy bizalmi alapon, jutalékok nélkül segítik egymást, előkészített üzleti ajánlásokkal és stratégiai együttműködésekkel.

Az üzleti közösségek száma ma már több mint tízezer csoportra tehető világszerte, amelynek tagjai heti rendszerességgel találkoznak és erősítik kapcsolatrendszerüket – hangzott el a tanácskozáson. Az üzleti találkozóra meghívást kaptak a Kiskunhalas környéki települések polgármesterei is, valamint a térség országgyűlési képviselője.

Bácsszőlős, Hajós, Kéleshalom, Kiskunhalas, Jánoshalma, Mélykút, Tompa és Zsana vezetői személyesen is részt vettek a rendezvényen, ahol az üzletemberekkel a különböző együttműködési formákat keresték.

Bányai Gábor országgyűlési képviselő is részt vett a találkozón, és a térséget érintő jelentős fejlesztésekről adott rövid helyzetjelentést. Arra biztatta a megjelent vállalkozásvezetőket, hogy keressék az önkormányzati fejlesztésekkel kapcsolatban adódó lehetőségeket.

Fülöp Róbert, Kiskunhalas polgármestere példaértékűnek nevezte az üzleti fórum szervezőinek kezdeményezését, részletekbe nem bocsátkozott, de mint elmondta, máris hallott több olyan ötletet a vállalkozók részéről, amelyek sike­resebbé tehetik a térség településeit. A találkozó résztvevői a fórum fő napirendjeként előadást hallhattak Sánta Zoltántól, a Delta-Sec Plusz Kft. ügyvezető-­tulajdonosától a megújuló energia­források felhasználásának lehetőségeiről is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában