bács-kiskun

2021.10.28. 11:05

November végén lesz a 16. Prima-gála

Miközben javában zajlik az online közönségszavazás a kategóriagyőztesek előkelő mezőnyében, addig a VOSZ megyei elnöksége nyilvánosságra hozta a 16. területi Prima díjátadó gála időpontját és helyszínét. Az ősz egyik legrangosabb megyei szintű kulturális eseménye idén is a Four Points By Sheraton dísztermében kerül megrendezésre, november 26-án.

baon.hu

KÉPALÁ: Pillanatkép a 15. Prima díjátadó rendezvényről

A több mint 200 meghívott között lesz természetesen a 10 kategóriagyőztes, hisz közülük hirdetik ki az est egyik fénypontjaként a három megyei Prima díjas és a közönségdíjas személyét. A vendégek közt szerepelnek a megye jelentős vállalatainak vezetői és helyi vállalkozói, akiknek támogatásaiból és felajánlásaiból születhetett meg maga a Prima díj is. Meghívást kapnak még a megye és Kecskemét város vezetői, vezető tisztségviselői és országgyűlési képviselői.

Az est szervezője, a VOSZ megyei szervezete, nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a színvonalas és rangos díjátadó gála keretein belül számos olyan helyi tehetség produkciója és már meglévő kulturális érték kapjon helyet, amelyekre mindannyian büszkék lehetünk.

„A VOSZ Bács-Kiskun Megyei Szervezete 2005-ben az elsők közt vett részt a térségi Prima díjak átadásában, néhány év alatt mind a 19 megye csatlakozott a kezdeményezéshez. Örömmel mondhatom, hogy a tavalyi év kihagyása után ismét egy emberként fogtak össze a megye vállalkozói és álltak a nemes cél mögé. Nem titok, hogy a Prima díjak finanszírozása a helyi vállalatok, cégek és vállalkozók hozzájárulásából történik, és átadásuk immár 16. éve valósul meg kiemelkedő színvonalon. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a díj rangja nagy tiszteletnek örvend a köztudatban és a kategóriagyőztesek valódi elismerésként élik meg a jelölésben való részvételt. Felemelő érzés elismerni számos kiváló ember munkásságát, amely nem kevés áldozattal és tanulással hozta meg részükről azt az eredményt, amelynek gyümölcseit mi magunk élvezhetjük a hétköznapjaink során. A kitüntetettek közt számos alkalommal szerepelnek olyan kiválóságok, akik nem ismertek a nagy nyilvánosság előtt, mert ők csupán teszik csendben a dolgukat. Ezek a legmeghatóbb történetek.” – mondta Weninger Richárd, a VOSZ Bács-Kiskun Megyei Szervezetének elnöke.

A www.primadij.hu oldalon online szavazás zajlik a 10 kategóriagyőztes személyének bemutatásával, segítve és megkönnyítve ezzel a voksolás menetét. Szavazni akár naponta is lehet, és a legtöbb szavazatot begyűjtő személy lesz az idei év közönségdíjasa.

Pillanatkép a 15. Prima díjátadó rendezvényről

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában