meglepetés

2021.10.04. 11:12

Életre szóló szülinapi meglepetésben volt része a kecskeméti kisfiúnak

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Facebook-oldalán tette közzé, hogy Patrik, a hároméves fiú imádja a tűzoltóautókat, ezért az Egy csepp tűz Önkéntes Tűzoltó Egyesület születésnapja alkalmából meglepte a gyermeket és a bölcsőde után tűzoltóautóval vitték haza.

Várkonyi Rozália

Fotó: Kovács Andrea

Az Egy csepp tűz Önkéntes Tűzoltó Egyesület célja a tűzoltás mellet, a fiatalok megszólítása, minél több mindenkinek megmutatni a munkájukat és tűzoltó hagyományok ápolása – olvasható az egycsepptuz.hu oldalon.

Varjassy Lászlótól, a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivőjétől megtudtuk, hogy a napokban egy kecskeméti kisfiút lepett meg az egyesület születésnapja alkalmából.

Patrik nagyon szereti a tűzoltóautókat, minden olyan játékot, mesét, ruhát, amely tűzoltós.

A hároméves nagyfiú csak ámult, amikor a bölcsőde előtt rá váró tűzoltóautót meglátta, amely egy kis városbéli kitérővel vitte haza.

Mint megtudtuk, Patrik öröme határtalan volt… Sisakban, védőkabátban és teljes magabiztossággal ült bele a nála vagy ötven évvel idősebb tűzoltóautóba. Amikor a házuk előtt leparkoltak, csak annyit mondott: „Menjünk még!”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában