kecskemét

2021.10.12. 21:43

A rendőrséggel közös játék nyerteseit díjazta az Argos egyesület

Az Argos Állatvédelmi Egyesület és a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetvédelmi Bizottsága közös játékot szervezett az Állatok Világnapja alkalmából. A győztesek kedden vehették át nyereményeiket.

Morva Daniella

Farkas Attila címzetes Rendőr tőtőrzs zászlós, Csontos Regina, Pálfi Anna, Szabó Attila és Dudásné Tóth Erika címzetes rendőr őrnagy (B-J)

Forrás: Argos Állatvédelmi Egyesület

A játék során minden résztvevőnek fel kellett töltenie egy képet kedvencéről kommentben, vagy az egyesület oldalára. A fotó mellé egy állatvédelemmel és balesetmentes közlekedéssel kapcsolatos gondolatot, idézetet kellett írni.

Az oldalanként két-két győztes állatokhoz kapcsolódó ajándékokat nyert, így például láthatósági- és kerékpáros felszereléseket, pendrive-ot, illetve egyéb kutyás kellékeket.

A nyertesek az állatvédelemhez és a kutyákhoz kapcsolódó felszereléseket kaptak
Fotó: Argos Állatvédelmi Egyesület

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottságával közösen indított játék október 4-én lezárult, a nyereményeket pedig kedden vehették át a szerencsések.

Az átadón Dudásné Tóth Erika címzetes rendőr őrnagy, Farkas Attila címzetes Rendőr tőtőrzs zászlós, Csontos Regina, Pálfi Anna és Szabó Attila voltak jelen. Mint közösségi oldalukon írják, az együttműködést a jövőben is folytatják a rendőrséggel, mint ahogy tették már korábban is, többek között az Argos által szervezett nyári állatvédelmi táborok során.

Farkas Attila címzetes Rendőr tőtőrzs zászlós, Csontos Regina, Pálfi Anna, Szabó Attila és Dudásné Tóth Erika címzetes rendőr őrnagy (B-J)
Fotó: Argos Állatvédelmi Egyesület

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában