videóval

2021.09.23. 11:41

Meglepetésvendégekkel érkezett Csapó Virág színművész a kunadacsi óvodába

Csapó Virág, a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház színművésze évekkel ezelőtt fogadta örökbe a Kunadacsi Igazgyöngy Óvodát, ahova rendszeresen szállít adományokat. Szeptemberben is ellátogatott az intézménybe, de ezúttal a ruhákkal és játékokkal teli zsákok mellett különleges vendégeket is vitt magával.

Bajáki Zsanett

Csapó Virág barátai, kollégái, ismerősei már tudják, ha gyermekük kinövi a ruhákat vagy megunja a játékokat, Virág közvetítésével jó helyre kerülnek. A színművésznő ezúttal is telepakolt autóval érkezett a kunadacsi óvodához: ruhák, játékok, bicikli találnak új gazdára hamarosan.

Az adomány mellett nagy meglepetésben volt része a gyerekseregnek: ugyanis a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház rendezőasszisztense, Frigyesi Tünde “Tücsi”, illetve négylábú társai, Zuzu és Pilla csatlakoztak Virághoz.

A Kutyával Egy Mosolyért Alapítvány önkéntese bemutatót tartott két terápiás kutyájával, amelyben a gyermekek is részt vehettek.

Megtanulták a legfontosabb vezényszavakat és a hozzájuk tartozó kézjeleket, láthatták, milyen ügyesen és fegyelmezetten dolgozik Pilla és persze kedvükre simogathatták Zuzu puha bundáját. Nem maradhatott el a kutyusokkal közös mókázás sem, óriási kacagások követték az apró lábak között átbújó vagy épp hátmasszázst szolgáltató Pillát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában