közlekedés

2021.09.21. 19:40

Kedvezményesen vásárolhatnak buszbérletet az autótulajdonosok Kecskeméten

5-10 százalék kedvezményt biztosít a buszjegyek és bérletek árából a Kecskeméti Közlekedési Központ Kft. (KeKo) szerdán az Autómentes Nap alkalmából a személyautó tulajdonosoknak, üzembentartóknak, és a velük egy háztartásban élőknek.

Hraskó István

Forrás: Kecskeméti Közlekedési Központ

A KeKo mindezt közösségi oldalán " target="_blank" rel="noopener noreferrer">tette közzé kedden. A kedvezményt a magyarországi forgalmi engedéllyel rendelkező gépkocsi tulajdonosok, üzembentartók vehetik igénybe, az M1, M1G kategóriába tartozó járművekre (személygépkocsi, terepjáró) vonatkozik és a következő díjtermékeket lehet ezáltal olcsóbban megvenni: autóbusz gyűjtőjegy, autóbusz 30 napos bérlet, autóbusz 90 napos bérlet, kombinált 30 napos bérlet, kombinált 90 napos bérlet.

Kedvezmény mértéke: 10 százalék abban az esetben, ha a magán tulajdonban lévő, vagy üzemben tartott személyautó magyarországi forgalmi engedélyében a V.9 pontnál a besorolási osztály 0 és 8 között van, illetve 5 százalék, ha a besorolási osztály 9 és 16 közötti.

Több kedvezményes gyűjtőjegy vagy bérlet vásárolható egy időben, de az így megvásárolt összes díjtermékek száma nem lehet több, mint a forgalmi engedély S.1 rovatában (ülések száma vezetővel) szereplő szám. Egy forgalmi engedéllyel csak egy alkalommal vehető igénybe a kedvezmény. A vásárláskor szükséges bemutatni a személyautó forgalmi engedélyét.

Az akció helyszínei: KeKo ügyfélkapcsolati iroda, Kéttemplom köz 5. (nyitvatartás: 9:00 – 17:309, KeKo helyi elővételi pénztár, Széchenyi tér (nyitvatartás: 6:00 – 18:00) és kecskeméti vasútállomás, KeKo pénztár (nyitvatartás: 6:00 – 10:00 és 13:30-18:00).

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában