közlekedés

2021.09.04. 07:38

Itt számíthatnak Bács-Kiskun megyét érintő közúti munkálatokra

Cikkünkben összegyűjtöttük, hogy hol kell forgalomkorlátozásra számítani szombaton Bács-Kiskun megyében.

baon.hu

Kecskeméten a szükséges útjavításokat részben igénybejelentés alapján, részben tervszerűen végzik <i>Fotó: Bús Csaba</i>

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást a szombati napra vonatkozóan:

Napi aktualitások:

A 44-es főúton Lakiteleknél, a 24-es és a 27-es kilométernél új csomópontot alakítanak ki. A közvilágítás kiépítése miatt mától, mindkét helyen félpályás lezárást vezetnek be október végéig!

Az 5-ös főúton Lajosmizse átkelési szakaszán, a 67-es kilométer közelében szüreti felvonulás miatt, 10.00 órától 11.00 óráig forgalomkorlátozásra számítsanak.

Bács-Kiskun megyében, Kiskunmajsán ünnepi rendezvénysorozatot tartanak. Ebből az alkalomból hétfőn reggel 9.00 óráig lezárták a Kiskunfélegyházára vezető utat a 31-es km-nél. A járműveket táblákkal jelzett útvonalon terelik.

Szintén a megyében, Szabadszálláson arató felvonulás miatt 14.00 órától 18.00 óráig rendőri irányításra lehet számítani a Kunszentmiklósra vezető úton, a Szalkszentmártonra vezető úton illetve a Fülöpszállásra vezető úton.

Gyorsforgalmi utak:

Az M5-ös autópályán a Röszke felé vezető oldalon, Kecskemét elkerülő szakaszán, a 86-os és a 90-es km között hidat javítanak. A forgalom a belső sávon illetve az ellenkező oldal belső sávján halad. A Budapest felé vezető oldalon a forgalmat a külső és a leálló sávra terelték.

Főutak:

Az 55-ös főúton Pörböly és Bátaszék között javítják a burkolatot, több helyen kell útszűkületre vagy félpályás lezárásra számítani.

Kamionstop:

A kamiontilalom 22.00 órától vasárnap 22.00 óráig lesz érvényben.

További információkat az esetleges változásokról, nem tervezett aktuális napi munkavégzésekről és korlátozásokról a honlap térképes nézetében talál.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában