kecskemét

2021.09.06. 16:55

Ismét megrendezik az iskolások és óvodások hetét a Vadaskertben

A Kecskeméti Vadaskert a hagyományokat követve a tanév elején ismét megrendezi az Általános Iskolások Hete elnevezésű programját, majd az Óvodások Hetét is.

Sebestyén Hajnalka

A Vadaskertben szeptember 13-17. között zajlik az Általános Iskolások Hete. Ennek keretében minden általános iskolás gyermek 300 forintos, kedvezményes jeggyel látogathatja meg a parkot.

A diákok nemcsak a Vadaskert legújabb és régi lakóival találkozhatnak, de részesei lehetnek látványetetéseknek is. Hétfőtől péntekig, minden nap 10 órától indulnak a látványetetések, érintve a fekete párducokat, örvös medvéket és a makákókat. Ezen kívül a gyerekek segíthetnek Niki és Száncsó, a fiatal házi csacsik etetésében is.

Egy héttel később, szeptember 20-24. között az Óvodások Hete programmal várják immár a még kisebb gyermekeket. Azon a héten az óvodás gyermekek léphetnek be 300 forintos, kedvezményes jeggyel, és ugyanúgy hétköznapokon 10 órától a látványetetések élményével gazdagodhatnak.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában