Bácsalmás / galériával

2021.09.19. 10:27

Futással és kulturális műsorral emlékeztek az elhunyt anyára és lányára

Szombat délután emlékfutással és kulturális műsorral emlékeztek Feketéné Ónodi Erzsébetre és Fekete Fannira a Bácsalmási Tanuszodánál.

Juhász Jenő

A hajdani kulturális intézményvezető és egyik leánya nem sokkal több, mint egy éve egy tragikus közúti balesetben hunytak el. Az édesanya több évtizeden keresztül szervezte és irányította a bácskai település művelődését. Nevéhez számos, még ma is működő programsorozat és megvalósított létesítmény fűződik. A nagyobb rendezvényeken Fanni is tevékenyen segédkezett, a többi munkatárssal közösen.

A mostani emlékfutásra 30 virtuális futó, 74 bácsalmási sportoló és 162 futó nevezett be.

A labdarúgók és a kézilabdások a hétvégi mérkőzéseken gyászszünetet tartottak; Fekete Renáta végezte el a kezdő rúgást, illetve dobást. A 2, 3 és a 6 kilométeres távot futással, kerékpározással, vagy akár sétálva is lehetett teljesíteni.

A futam résztvevői oklevélben részesültek, továbbá a szervezők gyümölccsel és édességgel kedveskedtek nekik, valamint tucatnyi ajándékcsomag és három ajándékutalvány is gazdára talált.

A rendezvény házigazdája a Bácsalmási Kulturális Egyesület és a Bács-Kiskun Megyei Szabadidősport Szövetség volt. A fővédnök, Fekete Renáta méltóképpen tudott megemlékezni az elhunyt családtagokról.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában