október 1–4.

2021.09.29. 07:00

Állati jó programok várnak ránk a Kecskeméti Vadaskertben

Az Állatok Világnapja alkalmából a Kecskeméti Vadaskertben október 1–4. között, azaz péntektől hétfőig izgalmas programok színesítik az ott töltött órákat.

Sebestyén Hajnalka

Fotó: BUS CSABA

Pénteken és hétfőn 10 órától látványetetéseket tartanak. A csapat az örvös medvéktől indul, majd érintik a Rézusz makákókat, végül a csacsikat. Szombaton két alkalommal, 10 és 15 órától zajlanak a látványetetések, délelőtt a medvék, a makákók, a csacsik, délután a kapucinusok, a sarki róka és a lámák karámjánál lehetnek a gyerekek a gondozók segítségével részesei az állatok etetésének.

Szombaton mindezeken túl a vadaskert előtti parkban Családi Napra várják az érdeklődőket. A gazdag programkínálatból egy kis ízelítő. 10.45-től az Argosz kutyasuli tart bemutatót. 12 órakor Kvízjáték lesz nyereményekért. 12.30-tól Szénási Pál gyerekdalokkal, 13.30-tól a Szecsődi udvarház gyerekműsorral lép színpadra. 14 órakor Állati jó bemutató kezdődik, de immár a vadaskert benti színpadán. Ezzel egy időben Csak egy szem szőlő – a Furfangos Paraván báb előadása is látható. 15.30-kor újabb Kvíz játékra invitálják a látogatókat. 16 órakor pedig Veronaki zenekar ad műsort.

Hétfőn, az állatok világnapján minden gyermek kedvezményes, 300 forintos jeggyel látogathat el a Kecskeméti Vadaskertbe!

Érdekesség a vadaskertről

Magyarországon csak náluk láthatóak a mandrillok és petymegek! További ritkaságok is várják a látogatókat: fekete párducok, örvös medvék, alaszkai fehér farkasok, szibériai tigrisek, afrikai oroszlánok.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában