bács-kiskun

2021.08.24. 12:26

Vadászd le a vadászgépeket! – Indul a BAON fotós kihívása

Közeleg a hétvégi kecskeméti repülőnap, folyamatosan érkeznek a hírös városba a különböző nemzetiségű kötelékek gépei, de mi nem csak hallani szeretnénk őket, hanem látni is, a ti szemetekkel! Éppen ezért egy fotós-videós kihívást hirdetünk, amelynek során péntekig várjuk a repülőnapra érkező gépekről készült felvételeiteket!

baon.hu

Forrás: MH 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázis

Augusztus 28-29-én – 8 év után ismét – megszervezik Kecskeméten a Nemzetközi Repülőnap és Haditechnikai Bemutatót, amelyre eddig tizenöt országból jelezték vissza a részvételt, ez több mint 35 különböző, repülés közben is bemutatkozó légijárművet jelent.

A hét első napján már meg is érkezett Kecskemétre a szaúdi Királyi Légierő Saudi Hawks bemutató csapata, kedden pedig az amerikai légierő gépeit hallhattuk elhúzni a a hírös város fölött.

Ebből kiindulva a baon.hu egy fotós-videós kihívást hirdet, amelynek során a [email protected] email címen várjuk azoknak a lelkes, profi vagy amatőr fotósoknak, videósoknak a felvételeit, akik megörökítik ezeknek a gyönyörű repülőknek az érkezését, és szívesen megosztanák ezeket hírportálunk olvasóival.

A legjobb képekből és videókból egy válogatást készítünk, amit pénteken teszünk közzé oldalunkon!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában