tass

2021.08.07. 18:03

A nyugdíjasklub és a játszótér is megújul a pályázati pénzekből

A sikeres pályázatoknak köszönhetően több mint ötvenmillió forintot fordíthat fejlesztésre idén a tassi önkormányzat.

Gulyás Sándor

Idén újra bevezették a kedvezményes lakásépítési áfát, amelynek köszönhetően az új családi házak és lakások építési és eladási árai alacsonyabbak lehetnek

Forrás: MW

Fotó: Lang Róbert

Négy kisebb beruházás valósul meg a Magyar Falu Program forrásából, a Bajcsy és a Rácz utcák rekonstrukciójára 13,5 millió forint jut, a nyugdíjasklub külső homlokzati felújítására, nyílászáróinak cseréjére 5 millió, a játszótér rendbetételére 3,6 millió forintot költenek.

– A faluház közösségszervezőjének bértámogatására 2,6 millió forintot nyertünk, melyet 2022-ben használunk fel. Ez évben valósul meg az orvosi rendelő belső felújítása, a munkálatokra 11,5 millió forint vissza nem térítendő támogatás áll rendelkezésünkre. A Belügyminisztérium pályázatán 19,5 millió forintot nyertünk a Malom utca és a Rákóczi utca felújítására. A településünkön fellelhető illegális hulladéklerakó helyek felszámolását a „Tisztítsuk meg Magyarországot!” pályázaton megszerzett 4 millió forintból valósítjuk meg – mondta Németh Gábor polgármester.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában