beruházás

2021.08.18. 09:00

Minibölcsődével bővült Bácsbokod

A felújított ingatlan 7 gyermek ellátását biztosítja.

Márton Anna

Minibölcsődét alakítottak ki a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program 35 millió forintos sikeres pályázatának köszönhetően. Az önkormányzat célja, hogy a bölcsőde kialakításával és működtetésével támogassa a három év alatti gyermekek napközbeni ellátását, és így az anyák munkába állását.

A beruházás során egy meglévő önkormányzati ingatlant felújítottak és átalakítottak, amely a továbbiakban 7 gyermek ellátását biztosítja. A projekt keretében az épület kívül-belül egyaránt megújult. Korszerűsítették a víz- és villamoshálózatot, valamint a fűtési rendszert, a födém hőszigetelést kapott, kicserélték a belső burkolatokat és az épületrész külső részét is lefestették. A projektarányos akadálymentesítést is megoldották. Az építési felújítások mellett bútorokat és egyéb, a szakmai feladatellátást biztosító és segítő eszközöket, játékokat is beszereztek. A beruházásnak köszönhetően egy teljes egészében felújított, korszerűen kialakított és felszerelt minibölcsőde kezdheti meg működését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában