Kiskunfélegyháza

2021.08.28. 10:35

Kiskunfélegyházi anyakönyvi hírek

A Petőfi Népe augusztus 28-ai számában található anyakönyvi híreket itt olvashatja.

baon.hu

Születtek: Farkas Aurél (édes­anyja neve: Búcsú Alinda), Timár-Kis Kamilla (Kis Andrea), Balogh Boldizsár (Góbor Edit), Bíró Marcell (Tary Krisztina), Szeri Ármin (Jantyik Aranka Zsuzsanna), Kis-Fekete Vilma (Földeáki Andrea).

Házasságot kötöttek: Dencs Krisztina és Tóth Róbert János, Laczkó Dóra és Galambos Sándor Tamás, Kerekes Bernadett és Györe Béla, Csenki Eszter Zita és Börcsök Péter Zoltán, Olajos Nikolett és Flóring József, Balázs Zsófia Mónika és Kolompár János, Dongó Anita és Molnár Csaba, Tóth Marianna és Punyi Róbert, Timár Ilona és Makány Nándor, Kiss-Szabó Barbara Zsanett és Orosz Norbert, dr. Keresztes-Nagy Csilla Anna és Csabai Attila, Rácz Szandra és Hevér József, Szederkényi Barbara és Fülöp Csaba Zsolt, Peilbeck Mária Erzsébet és Kiss Miklós, Polyák Andrea és Ádám Sándor.

Meghaltak: Provics Marianna (Kiskunfélegyháza), Zoboki György (Tiszakécske), Pénzes Zsolt (Szentes), Kis Ferenc (Bugac), Szekeres Péter (Ladánybene), Csenki Julianna (Kiskunfélegyháza), Juhász István (Kiskunfélegyháza), Gyenes Istvánné Bujdosó Aranka (Kecskemét), Cserép Lukács (Kiskunfélegyháza) Vereb József (Kiskunfélegyháza), Piszman István (Kiskunfélegyháza), Kiss Ferenc (Kecskemét), Szabó Imréné Beke Piroska Katalin (Kiskunfélegyháza).

Borítóképünk illusztráció.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában