tájékoztatás

2021.08.29. 13:00

Ivóvízhálózat-fertőtlenítési munkálatok Jakabszálláson

Jakabszállás Község Önkormányzata a Facebook oldalán közölte a hírt, miszerint szeptember 6. és szeptember 11. között ivóvízhálózat-fertőtlenítési munkákat fognak végezni.

baon.hu

„Tájékoztatjuk, hogy 2021 szeptember 6 – szeptember 11 között ivóvízhálózat-fertőtlenítési munkákat tervezünk végezni Jakabszállás településen. A fenti időszakban a víz várhatóan enyhén klóros lesz, annak zavarosságával, időszakos vízhiánnyal és nyomáscsökkenéssel kell számolni” – írják a Facebook oldalukon.

Az önkormányzat kéri a lakosságot, hogy a ivóvízszükségletüket az esetleges rövidebb vízhiányos időszakok áthidalására előtárolással szíveskedjenek biztosítani!

Felhívják továbbá a figyelmet, hogy azok, akik a vízműhöz közel laknak, azoknál erőteljesen érezhető lesz a klórgáz, amely néhány percen belül elillan. Ez azért van, mert a vízhálózat végpontjaihoz is el kell jutni a fertőtlenítő anyagnak. Nekik is joguk van a fertőtlenített csőhálózathoz és az egészséges ivóvízhez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában