nyári szünet

2021.08.26. 10:32

A Balatonnál táboroztak a szabadszállási hátrányos helyzetű gyermekek

Tizenöt diák táborozott a Balatonon.

Gulyás Sándor

A hat napig tartó táborban tizenöt szabadszállási gyerek vehetett részt

Forrás: Beküldött fotó

Sikerrel pályázott az Erzsébet-táborok keretén belül meghirdetett zánkai táborozásra a szabadszállási Alapszolgáltatási Központ. A hatnapos táborban tizenöten vehettek részt, akiket a család- és gyermekjóléti szolgálat látókörében lévő, hátrányos helyzetű gyermekek közül választottak ki.

A tábor ideje alatt számos színes programon vettek részt a gyermekek, többek között modernzene-foglalkozáson, íjászaton, Children of Distance-kon­certen, sétahajózáson, 3D nyomtatáson, bogárismertetésen, katonai bemutatón, öko­tuda­tos­ság­ra nevelő programon, hajókázáson, valamint egész nap rendelkezésükre álltak az állandó játéklehetőségek is.

– Az időjárás szerencsére lehetővé tette a strandolást is. A gyermekek beszámolói szerint nagyon jól érezték magukat, élvezték a változatos programokat, sok új barátság köttetett, bár a reggeli tornákat és a korai ébresztőket szívesen kihagyták volna – mondta el Csavajda Márta intézmény­vezető.

A gyermekek utaztatásához, valamint a regisztrációs költségek finanszírozásához az önkormányzat is hozzájárult.

A hat napig tartó táborban tizenöt szabadszállási gyerek vehetett részt
Fotó: Beküldött fotó

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában