közterület-felügyelet

2021.07.16. 10:49

Garázda hajléktalannal szemben intézkedett a Kecskeméti Városrendészet

Szerda délelőtt a térfigyelő kameraszobában szolgálatot teljesítő közterület-felügyelők jelzése alapján járőrpáros érkezett a Szabadság térre, mivel a Békás szökőkút mellett egy magatehetetlenül, részben öntudatlan állapotban lévő hajléktalan fetrengett a földön, feltehetően tudatmódosító szerek hatása alatt.

Bajáki Zsanett

Forrás: Kecskeméti Városrendészet

A közterület-felügyelő járőrpáros helyszínre érkezését megelőzően ez a személy őrjöngve feltépett és felborított egy térburkolatba csavarozott padot is.

Mivel kommunikálni nem lehetett vele, iratai nem voltak állapotára tekintettel értesítették a mentőszolgálatot. A másik padon egy erősen ittas állapotban lévő hajléktalan feküdt.

Tekintettel arra, hogy a hajléktalanok nem voltak együttműködők, őket csak a gyorsan helyszínre érkező rendőri segítséggel sikerült a két mentőkocsival elszállítani.

Az elszállított hajléktalanok személyi adatainak megállapításakor derült ki, hogy egyikük körözés alatt is áll. A cselekmény miatt eljárás indult ellenük.

Fotó: Kecskeméti Városrendészet

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában