beruházás

2021.07.02. 18:46

Felújítják a régi urnafalakat a Kecskeméti Köztemetőben

Egy urnafal felújítása körülbelül egy hetet vesz igénybe, ezalatt az urnákat egy zárt épületbe, polcokra helyezik.

Hraskó István

Forrás: Kecskeméti Városüzemeltetési Nonprofit Kft.

A Kecskeméti Városüzemeltetési Nonprofit Kft. pénteki közleménye szerint a közgyűlés döntése értelmében felújítják a Kecskeméti Köztemetőben található régi urnafalakat, idén a következőket: R, S, T, U, Ü, V, Z, X, Y, II/1, II/2, II/3, II/4, II/5.

A felújítás során leveszik a fedlapokat, az urnákat zárt épületbe, polcokra helyezik. Egy szakasz, urnafal felújítása – az urnák számától függően – körülbelül egy hetet vesz igénybe. A munkálatok várhatóan július közepén kezdődnek meg és valószínűleg késő őszig eltartanak.

A Városüzemeltetési Kft. felhívja a temetőlátogatók figyelmét, hogy igény szerint új fedlapokat lehet rendelni, erről a temető ügyfélszolgálatán lehet érdeklődni (hétfőtől péntekig 7.30-15.50 között, Béke fasor 71./a, telefon: 76/498-329).

– Kérjük megértésüket és türelmüket az esetleges kellemetlenségekért a temetői környezet javítása, szépítése érdekében – kérte a Városüzemeltetési Kft.

Fotó: Kecskeméti Városüzemeltetési Nonprofit Kft.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában