kecskemét

2021.07.30. 16:42

Felszámolják a hajléktalanok nyári lakóhelyeit a parkokban, utcákon

Folytatják a hajléktalanok által kialakított illegális lakóhelyek felszámolását – közölte szerkesztőségünkkel pénteken a Kecskeméti Városrendészet.

Hraskó István

Forrás: Kecskeméti Városrendészet

– A nyári időszakban megfigyelhető, hogy a fedél nélküli személyek nem keresik fel a hajléktalanszállókat, hanem városunk parkjaiban, erdőiben és eldugottabb területein alakítják ki lakóhelyüket. Sajnálatos módon, ezeken a helyszíneken napról napra gyűlik a hajléktalan személyek által felhalmozott hulladék, amely sem városképi, sem köztisztasági, sem közegészségügyi szempontból nem kívánatos – áll a Városrendészet közleményében.

Hangsúlyozzák, egyik kiemelt céljuk a város közterületi rendjének megtartása, ezért az elmúlt időszakban több illegálisan létesített lakóhelyet számoltak fel Kecskeméten a Városüzemeltetési Nonprofit Kft. segítségével.

Fotó: Kecskeméti Városrendészet

Dr. Német Zsolt, a Városrendészet vezetője kéri a város lakosságát, hogy segítsék munkájukat azzal, hogy a lakókörnyezetükben észlelt efféle illegális lakóhelyekről értesítsék a felügyeletet a 20/621-5599-es számon, vagy a [email protected] e-mail címen.

Fotó: Kecskeméti Városrendészet

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában