szórakozás

2021.07.17. 10:32

Baja turizmusát is erősítenék a fesztivállal

Jó illatok, finom ízek és remek zenék várnak mindenkit a BeerBQ – Bajai Kisüzemi Sör- és Streetfood Fesztiválon július 23–25. között a bajai Tóth Kálmán téren és környékén. Éberfy István szervező a baon.hu-nak nyilatkozott.

Márton Anna

Az első nap fellépő Ripoff Raskolnikov Band és a szervezők

– Célunk, hogy minőségi események által segítsük elő a bajai találkozásokat, erősítsük a „bajainak lenni jó” érzést, megismertessük a várost, mint turisztikai desztinációt, ezáltal fellendítsük a turizmust, erősítsük a belső kohéziót. Az egyes rendezvények – úgy a jelenlegiek, ahogyan a jövőbeni terveinkben szereplők – különböző célcsoportoknak szólnak, akikkel hosszabb távon megvalósíthatók az elképzeléseink és rajtuk keresztül Baja, mint minőségi élményhelyszín pozicionálása – mondta a szervező.

A szervező azt is hozzátette, hogy egy olyan eseményen, ahol az emberek valóban remekül érzik magukat – köszönhetően az élménynek – könnyebben alakul ki pozitív kép a rendezvénynek otthont adó településről, ezáltal az egyszeri látogató könnyebben csábítható vissza barátokkal, ismerősökkel. Szeretnénk, ha a városból elszármazottak is egyre nagyobb számban térnének vissza szülővárosukba és ők is hoznák barátaikat, ismerőseiket – mondta a baon.hu-nak Éberfy István szervező.

Az idei év számos kihívással terhelt, sokkal több munkát igényelt a szervezők részéről a rendezvény megszervezése, mint ennek előtte. A pandémia miatt le kell keríteniük a rendezvény területét, a védettségi igazolványok ellenőrzése, a beléptetés és a megnövekedett költségek miatt a belépőjegy is megjelent új elemként.

Az első nap fellépő Ripoff Raskolnikov Band és a szervezők Fotó: Fénygépész

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában