galériával

2021.07.11. 15:30

Bács megyei szociális munkások vehették át diplomájukat Dunaszerdahelyen

Kecskeméti és kiskunfélegyházi végzős hallgatók is átvehették diplomájukat az elmúlt szombaton Dunaszerdahelyen, a Szent Erzsébet Egészségügyi és Szociális Munka Főiskola kihelyezett szakának diplomaosztó ünnepségén.

Pozsgai Ákos

a_20210711_diplomaoszto_galeria_dunaszerdahely-PA_PN

Fotó:

Teljesen megtelt szombat délelőtt a dunaszerdahelyi Csaplár Benedek Művelődési Központ, ahol a Szent Erzsébet Egészségügyi és Szociális Munka Főiskola kihelyezett szakának diplomaosztó ünnepségét tartották. Összesen negyven végzős vehette át oklevelét, közülük ketten doktori diplomájukat kapták kézhez.

Az ünnepélyes ceremónián a végzős hallgatók esküt tettek, melyben megígérték, hogy keresztény szellemiségben és legjobb tudásuk szerint fogják végezni munkájukat, majd utána egyenként átvették oklevelüket Herdics Györgytől, a főiskola kihelyezett szakának igazgatójától.

Herdics György köszöntőjében a végzős hallgatóknak sok örömet, lelkesedést, reményt, jövőbe vetett hitet és bizalmat kívánt, valamint azt, hogy próbálják meg jobbá és igazabbá tenni a világot a keresztény hit szellemiségében.

A dunaszerdahelyi diplomaosztón több kecskeméti és kiskunfélegyházi végzős hallgató is átvehette diplomáját, köztük a Kiskunfélegyházáról érkezett Némedi-Varga Beatrix, aki szociális munkás diplomát szerzett.

A dunaszerdahelyi Szent Erzsébet Egészségügyi és Szociális Munka Főiskolán Bács-Kiskun megyéből többen is folytatnak tanulmányokat, az idei tanévtől Kiskunhalasról és a környező településekről érkezett a legtöbb hallgató a főiskolára, köztük Szűcs Csaba, Kiskunhalas szociális ügyekért felelős alpolgármestere, aki tevékenyen részt vesz a kiskunhalasi tagozat szervezésében és városvezetői minőségében kapott meghívót a diplomaosztó ünnepségre, de másfél év múlva, mint végzős hallgató veheti majd át ő is szociális munkás diplomáját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában