országos akció

2021.07.01. 08:14

Bács-Kiskun megye tíz településén kóstoltattak meggyet

A termelő­szervezetek célja, hogy az akció minél több fogyasztónál népszerűsítse a meggyet. Szerdán Kiskunhalason kóstolhatták ingyen ezt a gyümölcsöt.

Mester-Horváth Nikolett

Az országos akciónak szerdán Kiskunhalason is nagy sikere volt

Fotó: Mester-Horváth Nikolett

A gyümölcsöt népszerűsítő országos, ingyenes meggykóstoltatási akció utolsó állomásainak egyike szerdán a halasi Bethlen Gábor tér volt, ahol az arra járók szívesen fogadták a friss gyümölcsöt. A termelő­szervezetek célja, hogy az akció minél több fogyasztóban tudatosítsa, milyen fantasztikus gyümölcs a meggy. Jellegzetes, finom íze mellett sokan a pozitív élettani hatásai miatt fogyasztják. A meggy a legerősebb természetes vírusirtó, serkenti a szívműködést, tisztítja az ereket, segít az alvászavarok leküzdésében és javítja az emésztést is. Az akcióhoz biztosított öt tonna mennyiségű idei termést hétfőtől csütörtökig tíz balatoni, tíz Bács-Kiskun megyei településen, valamint Budapest két forgalmas pontján kóstolhatták meg a járókelők.

Az országos akciónak szerdán Kiskunhalason is nagy sikere volt
Fotó: Mester-Horváth Nikolett

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában