baja

2021.07.03. 09:00

Átadták a Virágos Bácska idei díjait

Az idén második alkalommal rendezték meg a Virágos Bácska településszépítő versenyt.

Márton Anna

A díjakat Zsigó Róbert állam­titkár adta át

Fotó: Márton Anna

Ezúttal is három kategóriát jelöltek meg: magánkertekkel, virágos ablakokkal és erkélyekkel, valamint társasházak, lakótelepi házak kertjeivel lehetett nevezni. A szervező Putnik Tamás sikeresnek nevezte az akciót, hiszen a három kategóriában összesen 43 nevezés érkezett.

Mint mondta, szinte az egész bajai térség megmozdult a felhívásra. Bajáról 17-en pályáztak, a többiek a vidéki településekről, összesen 15 környező faluból, községből küldtek képeket.

A magánkertek kategóriában díjazták Pestalits Gabriellát Bácsbokodról, a lakótelepi kertek kategóriába Jadrony Tímea bajai lakos vehette át a nyereményt. A bátmonostori Horváth Éva a legszebb virágos ablakok, erkélyek csoportban végzett az eső helyen, és egy különdíjat is adományoztak, Kovács Istvánnénak Sükösdről.

A díjakat Zsigó Róbert államtitkár, Baja és térsége országgyűlési képviselője adta át.

– Külön öröm számunkra, hogy az idei évben három óvoda is nevezett. Őket külön versenyeztettük és külön díjaztuk. Két óvoda egy-egy zsák labdát kapott, míg a győztesnek, a Fajszi Óvodának a labdák mellett 20 ezer forint ajándékutalványt is átadhattunk – mondta Putnik Tamás, a Virágos Bácska szervezője.

A díjakat Zsigó Róbert állam­titkár adta át
Fotó: Márton Anna

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában