beruházás

2021.06.23. 07:00

Önkéntesek segítségével szépül a kereki sporttelep

Karbantartási és pályafelújítási munkálatokat végeznek a kerekegyházi klub létesítményében.

Nyitray András

Odafigyelnek a pályára Kerekegyházán

Forrás: Kerekegyházi SE

Nem állt meg az élet a Kerekegyházi SE-nél sem, hiszen a bajnokság zárását követően elkezdték a karbantartási és pályafelújítási munkálatokat a klub létesítményében.

Szerszámokat, elsősorban ásót és lapátot ragadtak a csapatkapitányok vezetésével a megye I.-es és megye II.-es, valamint az utánpótláscsapatok játékosai is a kettes pálya rekonstrukciós munkái során. Polgár Zoltán és Nagy Norbert jó példával jártak elöl, a játékostársakkal kitűnően haladtak, nagyjából 6 köbméter földet mozgattak meg, ami elengedhetetlen volt a további feladatok elvégzéséhez.

A homokszórást követően jöhetett az altalajrobbantás, majd az ezt követő kiegészítő munkák is. A következő napokban és hetekben a speciális műtrágyázásra, illetve a felülvetésre kell még sort keríteni ahhoz, hogy a Borbás Gáspár Sporttelepen a következő szezonban is minőségi gyepen léphessenek pályára.

Odafigyelnek a pályára Kerekegyházán
Fotó: Kerekegyházi SE

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában