elismerések

2021.06.16. 17:51

Kiváló pedagógusokat és diákokat köszöntöttek Kiskunhalason

Pedagógusnapi ünnepséget tartottak a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Dékáni Árpád Technikumának sportcsarnokában, ahol öt iskola huszonhárom pedagógusának és közel ennyi diákjának munkáját ismerték el.

Pozsgai Ákos

Forrás: Kiskunhalasi Szakképzési Centrum

A díjkiosztó ünnepségen Papp Gyula főigazgató köszöntötte az ünnepség résztvevőit, méltatva kollégái áldozatos és magas szintű munkáját, kiemelte, hogy a sok kiváló pedagógus között is a legeslegjobbak munkáját különböző díjakkal ismerik el.

A Vári Szabó István Szakképző Iskolából életműdíjat kapott Zsoldos László gépészmérnök-tanár, a Nevelés támogatója díjban részesült Törteli Józsefné, az intézmény portása.

A Dékáni Árpád Technikumból életműdíjjal ismerték el sok évtizedes pedagógusi munkáját Némethné Lehoczki Edit magyar nyelv-és irodalom tanárnak, a Jövő reménysége díjat vehette át Polgár-Ónodi Szilvia pedagógus, a Siker kovácsa díjban részesült Bertáné Kiss Anett, okleveles ápoló és okleveles egészségügyi szaktanár, a Nevelés támogatója díjat kapta Nógrádi Tímea rendszergazda.

Fotó: Kiskunhalasi Szakképzési Centrum

A Kiskunfélegyházi Kossuth Lajos Technikum és Szakképző Iskola kollektívájából életműdíjban részesült Árvainé Borits Éva Valéria matematikatanár, a Siker kovács díjat vehette át Vidéki Attila szakmai oktató, Csenkiné Bihal Mária kommunikációs tanár, Lajos Zsoltné óraadó gépírást és levelezést oktató pedagógus, valamint a Nevelés támogatója díjat kapta Törteli Ilona, gazdasági ügyintéző.

A Kiskunfélegyházi Közgazdasági Technikumból a Jövő reménysége díjat vehette át Gálfi Zsolt szakoktató, a Siker kovács díjat három pedagógus: Hartyániné Barta Judit tehetséggondozó, Varjaskériné Solymosi Zsuzsanna mérnök-tanár és Tóthné Mezei Mária szakoktató kapta meg. A Nevelés támogatója díjban részesült Repáruk-Barna Melinda, az iskola gazdasági szakreferense.

A Kiskőrösi Vattay Technikumból Életmű díjat kapott Csatai Gáborné biológia-testnevelés szakos tanár, a Jövő reménysége díjat vehette át Polereczki Mihály István okleveles informatika szakos középiskolai tanár, a Siker kovácsa díjban részesült Antalfiné Kutyifa Zsuzsanna Anna matematika-fizika szakos tanár, Kecskeméti Sándor mérnök-tanár, informatikus, közoktatási vezető, Benedek Tibor gyakorlati oktatásvezető, jelenleg szakmai igazgatóhelyettes, mérnöktanár, közoktatási vezető, a Nevelés támogatója díjat ketten is megkapták: Nemes Lászlóné iskolai gondnok és Varga- Keresztúri Judit titkárságvezető, gazdasági munkatárs.

A Szakma Kiváló Tanulója és az Országos Szakmai Tanulmányi Verseny döntőit, a koronavírus-járvány miatt, ugyan ebben a tanévben sem rendezték meg, azonban ez nem jelenti azt, hogy ne lennének olyan tanulók, akik szakmájukban kimagaslóak, és akik elért eredményeikkel tovább öregbítették iskolájuk hírnevét. Őket és felkészítő tanáraikat is köszöntötték a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum pedagógusnapi ünnepségén.

Fotó: Kiskunhalasi Szakképzési Centrum

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában