galériával

2021.06.25. 19:44

Gokartautókat kaptak a jakabi óvodások

Jakabszálláson a Pitypang óvodában a hagyományokat követve gyereknapot tartottak pénteken. A kicsik különleges ajándékot is kaptak.

Sebestyén Hajnalka

A program reggel habos kakaóval és kaláccsal indult, majd sok-sok népi játék, íjászkodás, arcfestés, bábelőadás és kreatív foglalkozás színesítette a napot. A szülők is részt vehettek az eseményen.

Andrási-Csáki Ildikó óvodavezető elmondta: minden évben nagy sikere van a gyereknapnak. Az évzárót is most tartották meg, melynek időpontja a járvány miatt csúszott. A programban régi mesék nézése is szerepelt. Hozzátette: a kisgyerekek nagyon kedvelik a régi nagy klasszikus mesehősöket, mint például a Mekk Mestert, Frakkot, vagy Kukori és Kotkodát.

Délután nagy meglepetés várta a gyerekeket. Szabó György Róbert polgármester két ajándék gokart autót hozott ajándékba. A település pályázati támogatással traktort vásárolt az önkormányzati feladatok elvégzéséhez. A traktort forgalmazó cég pedig két-két játék gokart autót ajánlott fel a település két óvodájának. Mindezek mellé a megyei önkormányzat mesekönyvét is elhozta ajándékba a község első embere.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában