galériával

2021.06.29. 12:14

Gazdag a kínálat nyári táborokból Bácsalmáson

A bácskai településen az idei esztendőben másfél tucatnyi nyári tábort tartanak, több helyszínen biztosítanak kellemes és hasznos kikapcsolódást a vakációzó gyerekeknek.

Juhász Jenő

Marián Kata, a Bácsalmási Kulturális Központ igazgatója elmondta, hogy a bácsalmási gyerekek és szüleik számos tábor és programlehetőség közül választhatnak a szünidő tartalmas eltöltésére.

– Múlt héten elindultak a Vörösmarty Mihály Városi Könyvtár és Művelődési Központ által meghirdetett táborok. A könyvtárban Manótáborba vártuk az óvodás korú gyermekeket, amire akkora volt az érdeklődés, hogy a héten is tartunk egy tábort számukra. A táborban részt vevők étkeztetését a Sweet Home Pizzéria támogatta, köszönjük nekik!

A Művelődési Központ dolgozói sok szeretettel várták a Rajztáborban megjelent gyermekeket, a héten pedig Kézműves tábort tartanak az érdeklődőknek.

Mindeközben a Vörösmarty Mihály Általános Iskola által szervezett Erzsébet-táborozói is különféle kézműves, kulturális tevékenységeken vesznek részt Bácsalmás könyvtárában és művelődési házában egyéb programjaik mellett.

Ezen a héten ezen kívül még népismereti és sporttábort is tartanak. Július második hetében a hittan, angol, Erzsébet (felsősöknek) és a Mindent bele nevű táborba várják az érdeklődőket. Július 12-től szintén tartanak hittan, Pál utcai élménytábort, valamint angol és Erzsébet-tábort az alsó-tagozatos iskolásoknak. Július utolsó hetében lesz a Kalandra fel- Vöröskeresztes Kenedi Tábor. Az utolsó nyári hónap az Erzsébet táborral (alsósoknak) és a foci- kézilabda táborral indul. Augusztus 9-től pedig úszótábort tartanak a felüdülésre vágyakozó fiataloknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában