gasztronómia

2021.06.24. 16:43

Ezreket vonzott Kalocsára a Food Truck Show

Különleges ételeket kóstolhattak a kalocsaiak.

Gábor János

Az Érsekkertben péntektől vasárnapig zajló gasztronómiai eseményen világkonyhai remekek, desszertínyencségek, kézműves sörök és borok oldották a hangulatot, miközben egy hatalmas kivetítőn a labdarúgó-Európa-bajnokság mérkőzéseit nézhette a közönség. Ilyen rendezvényt nemcsak helyben, de az egész országban is először rendeztek meg olyan kis városban, mint Kalocsa, hiszen főleg megyeszékhelyekre, zenei fesztiválokra szoktak járni, hangsúlyozta Vad-Horváth Zoltán, a Magyar Street Food Egyesület elnöke.

A szervezet a Kalocsai Innovációs Központ Nonprofit Kft. meghívásának eleget téve hozta el kínálata legjavát: 12 food truckot, amelyek bélszínsteak „nemburgereket”, fagylaltkülönlegességeket és más süteményeket, hagyományos mexikói ételeket kínáltak, hatalmas sikerrel, hiszen volt olyan nap, amikor a mobil konyhák már kora este kifogytak a hozzávalókból.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában