kisszállás / galériával

2021.06.17. 18:18

Az utolsó tanítási napon Katus Attila mozgatta meg a gyerekeket

A mozgásé, a sporté és az egészséges életmódé volt a főszerep az utolsó tanítási napon a kisszállási Sallai István Általános Iskolában, ahol Katus Attila aerobic világbajnok, életmód tanácsadó tartott edzést a gyerekeknek.

Pozsgai Ákos

Fotó:

A több mint félórás aktív mozgásba a diákok mellett a tanárok is bekapcsolódtak, sőt, volt, aki a kisbabájával együtt vett részt az aerobic világbajnok zenés testedzésén. A rendhagyó közös tesi óra után a gyerekeket levezetésként hasznos tanácsokkal is ellátta Katus Attila, aki nem először járt a kisszállási általános iskolában, már több alkalommal is tartott sportfoglalkozást az ide járó diákoknak.

A sport mellett egészséges ételekkel való ismerkedés során a különböző salátaféleségek mellett édességeket is kóstolhattak a gyerekek.

A nap folyamán bemutatót tartottak a Mórahalmi ugrókötelesek, a Kiskunhalasi Boksz Klub tagjai, a Kiskunhalasi Fitness Egyesület, de volt még aerobic, torna és ökölvívó bemutató is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában