hőség

2021.06.19. 10:21

A kecskeméti vasútállomáson is osztanak vizet a MÁV-START munkatársai

A budapesti főpályaudvarokon és a nagyobb vidéki állomásokon ásványvizet biztosít utasainak a MÁV-START a hőségriasztás ideje alatt. Fontos, hogy mindenki elegendő mennyiségű ivóvízzel vagy folyadékkal induljon útra.

baon.hu

Forrás: mavcsoport.hu

Budapesten a Keleti, a Déli pályaudvaron, Kelenföldön, Kőbánya-Kispesten, Rákospalota-Újpesten, továbbá vidéken a miskolci, debreceni, nyíregyházi, békéscsabai, szegedi, kecskeméti, szolnoki, győri, pécsi, nagykanizsai, siófoki, fonyódi, tapolcai, veszprémi, zalaegerszegi és a celldömölki állomáson kaphatnak díjmentesen vizet a vonatokra várakozók – írja a mavcsoport.hu.

Az ásványvizet a vasúttársaság addig, amíg az időjárás ezt szükségessé teszi 10 és 17 óra között osztja. A MÁV-START emellett azt javasolja, hogy mindenki elegendő mennyiségű ivóvízzel vagy folyadékkal kezdje meg vasúti utazását.

A Volánbusz az autóbusz-állomások területén – az Országos Tisztifőorvosi Hivatal által elrendelt hőségriasztás időtartama alatt – igény esetén biztosítja az utasok részére a méltányolható mennyiségű ivóvízzel (csapvízzel) történő ellátást.

Fotó: mavcsoport.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában