Exatlon

2021.05.14. 06:55

Párbajra kényszerül a Bajnokok kecskeméti versenyzője, Virág Andris

Az TV2-n futó sport-reality a végéhez közeledik, ezért a tét is óriási. Senki nem szeretne a célegyenesben elbukni, a Bajnokok azonban pénteken párbajra kényszerülnek.

Morva Daniella

Forrás: tv2play.hu

A pénteki párbajnak ezúttal nem egy, hanem két biztos párbajozója van, ugyanis a legjobb statisztikával rendelkező játékos a szinte kezdetektől listavezető Somhegyi Krisztián. Mivel a Bajnokok száma az utóbbi hetekben megfogyatkozott, férfi játékosból csak három maradt. Ez döntött Virág András sorsáról, hiszen mivel Krisztián saját magát nem jelölheti párbajrésztvevőnek, neki kell megvívnia a csatát a legrosszabb statisztikával rendelkező Jósa Danival.

Az utóbbi hetek nem alakultak túl fényesen a Bajnok csapat számára, hiszen bár a múlt héten a Kihívók párbajoztak, a pirosak állandó sérülései és instabil teljesítményük rányomja a bélyegét az ottlétükre.

Míg a Kihívók egyre erősödnek, a Bajnokok sorra veszítik el játékosaikat, kit sérülés, kit párbaj miatt. Előbbi az okozója annak, hogy ezen a héten is férfi párbajjal folytatódik a pirosak sorozata, hiszen mivel az előző héten Kocsis Lilkó sérülés miatt elhagyta Dominikát, a lányhét gyakorlatilag kipipálódott. Egyébként sem lenne könnyű helyzetben a női gárda, hiszen lánypárbaj esetén az egyetlen talpon maradó versenyő, Vivi lenne a biztos párbajozó, aki mellett egyedül Iza foglal még helyet, ő pedig hosszú ideje egy sérüléssel küzd, így bár csütörtökön újra futhatott, nehézkesen tudna csak versenybe szállni a hosszú kihagyás után.

Fotó: tv2play.hu

Bár a Kihívók is veszítettek el kulcsjátékost sérülés és párbaj miatt is, ezúttal újból felül tudtak kerekedni a Bajnok csapaton a végjáték mindkét fordulójában. A csütörtöki versenynapon ráadásul úgy, hogy a Bajnokok már 5-1-re vezettek, amikor Wald Ákos megkezdte a felzárkózást. Az 5-2-t 5-3, 5-4, majd 6-4, 7-4, 7-5, 7-6, 8-6, 8-7, egyenlítés, 8-9, végül pedig 8-10-es győzelem követte. A Kihívók megfordították az eredménytáblát, és a nap folyamán nem is nagyon engedték már visszavenni az irányítást.

– Nagyon ügyesek voltatok srácok, én nem tudom, hogy mi volt ma velem. Nem úgy jöttek a pontok, ahogy én arra számítottam, viszont nem tartalékoltam egyik menetemben sem

– fejtette ki csapattársainak Virág Andris a vesztes csata után, aki barátságos meccsre készül Jósa Danival, ugyanakkor mindent bele fog adni, hiszen az eleje óta hangoztatja: ott szeretne lenni a döntőben.

Egy biztos: kicsivel több, mint két hét van hátra, az egyéni játék hamarosan kezdetét veszi. Itt már senki nem szeretne elbukni, a teljesítmények alapján pedig szinte megjósolhatatlan, hogy a pénteki párbaj hogyan fog végződni.

Szurkoljunk együtt Virág Andrisnak pénteken 20:15-kor, a TV2-n!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában