máv

2021.05.28. 18:55

Megyénket is érinti a vasúti menetrend módosulása

Vasúti pályafelújítások, karbantartások és fejlesztések miatt egyes vasútvonalakon a személyszállító vonatok módosított menetrend szerint közlekednek, bizonyos szakaszokon vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat. Néhány változás megyénket is érinti.

baon.hu

Solymár, 2020. szeptember 23. A MÁV Start Zrt. egyik korszerû Stadler Flirt elektromos motorvonata Esztergomból a település állomására érkezett, útban a fõváros Nyugati pályaudvarára. MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt.

Forrás: MTI /MTVA / Bizományosi

Fotó: Jászai Csaba

Kecskemét és Lakitelek között június 1-től 24-ig végzett pályakarbantartási munkák miatt a Kecskemét–Szolnok vonalon a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. Kecskemét és Lakitelek között pótlóbuszok szállítják az utasokat.

A Budapest–Lajosmizse–Kecskemét vonalon pótlóbusz pályakarbantartást végeznek több szakaszon június 18-tól július 4-ig.

Június 18-án a Kőbánya-Kispestről Lajosmizsére 23:50-kor induló S21-es vonat helyett Kőbánya-Kispest és Dabas között pótlóbusz szállítja az utasokat. A vonat a Nyugati pályaudvar és Kőbánya-Kispest között nem közlekedik.

Június 30-tól július 4-ig Dabas és Lajosmizse között kell pótlóbuszokkal utazni. Az S21-es vonatok a Nyugati pályaudvar és Kőbánya-Kispest között nem közlekednek.

Az ideiglenes menetrendi változásokról bővebb tájékoztatás a MÁVDIREKT információs szolgálatánál a +36 (1) 3 49 49 49-es telefonszámon kérhető. Telekom hálózatból a +36 (30) 499 4999-es, Telenor hálózatból a +36 (20) 499 4999-es, a Vodafone hálózatból pedig a +36 (70) 499 4999 számon érhető el a MÁVDIREKT. A részletes menetrend megtalálható a mavcsoport.hu internetes honlapon a Vágányzári hírekben. A GYSEV vágányzári menetrendjei ITT olvashatók.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában