Május 14-én, pénteken nyit a Kecskeméti Fürdő

Május 14-től újra nyitva tart a Kecskeméti Fürdő. Az egyik legfontosabb kritérium, hogy a fürdőlátogatás csak érvényes védettségi igazolvánnyal megengedett.

Sebestyén Hajnalka

Fotó: Csikai Anita

Az oltáskor kapott igazolás, PCR-, vagy bármely egyéb negatív teszteredmény nem jogosít fel belépésre – írja közleményében az intézmény.

Mint megtudtuk, a védettségi igazolvány bármely személyazonosság igazolására alkalmas fényképes okmány bemutatásával együtt érvényes; az igazolványokat a bejáratnál ellenőrzik. A 18. életévüket be nem töltött személyek, – akik védettségi igazolvánnyal nem rendelkeznek –, csak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt felügyelete mellett látogathatják a fürdőt.

A vendégek részére maszk viselése nem kötelező. A kihelyezett kézfertőtlenítők, és a 1,5 méteres védőtávolság tartása továbbra is fontos, ennek betartását kérik a fürdő dolgozói. A bérletek meghosszabbítására is van lehetőség.

A fürdőgyógyászatra érkező betegek számára a védettségi igazolvány nem kötelező, de ők a gyógymedencéket nem vehetik igénybe. A fürdő sportolói használata változatlan.

Az Aqua Body Fitness termet a versenyengedéllyel rendelkező sportolókon kívül a védettségi igazolvánnyal rendelkezők használhatják, akárcsak a fürdőben található Aqua Éttermet. Az igazolvány hiányában a vendégek csak a kültéri teraszokon foglalhatnak helyet, vagy kérhetik az ételt elvitelre.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában