támogatási keret

2021.05.19. 13:01

Elosztották a tízmillió forintot Nagykőrösön

Döntés született a sporttámogatási keret felosztásáról Nagykőrösön a beérkezett javaslatok alapján. A teljes támogatás összege 10 millió forint, melyet felosztottak a helyi sportszervezetek között.

Horváth Péter

A Honfoglalók Rugby Club és Törpi Rögbi Utánpótlás Műhely Sportegyesület, illetve a Nagykőrösi Birkózó Egyesület 400 ezer forintot, a Kőrös Judo Egészség Nevelés Segítség Sportegyesület 800 ezer forintot kapott a felosztásból. A Nagykőrösi Postagalamb A-14 Egyesületének 100 ezer forintot juttatott az önkormányzat.

A Nagykőrösi Lovas Sportegyesület a sportkeretből 800 ezer forint, a MozGo Nagykőrös SE futball- és teniszszakosztály összesen 1 millió 700 ezer forint támogatást kapott.

A Nagykőrösi Lövész Sportegyesületnek 100 ezer, a Helyettük, Értük, Velük Alapítványnak 200 ezer forint támogatást ítélt meg a polgármester.

A Roma Nemzetiségi Sportnap megszervezésére 100 ezer forint támogatással segítik Nagykőrös Város Roma Nemzetiségi Önkormányzatát. A település egyik legsikeresebb sportegyesülete, a Nagykőrösi Sólymok Kosárlabda Egyesület a második legnagyobb támogatást kapja idén, egymillió forintot. Az önkormányzat tartalékba helyezett négymillió 400 ezer forintot, amit a Ménesi út 5/b szám alatt épült klubház és sporttelep védelmét szolgáló labdafogóháló-rendszer és kerítés megépítésére fordítanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában