Az oltás fontosságára hívta fel a figyelmet Zombor Gábor

Dr. Zombor Gábor országgyűlési képviselő látogatott el szerdán a kecskeméti Wojtyla Barátság Központba, ahol az épület előtt köszöntötte a népkonyhára érkező szegényeket. Felhívta a figyelmüket az oltás fontosságára, az egészségügyi előírások betartására.

Sebestyén Hajnalka

Wojtyla Barátság Központ vendége Dr. Zombor Gábor(k) a Fidesz-KDMP országgyűlési képviselője.

Fotó: Bús Csaba

A politikust régi jó ismerősként fogadta a sorsközösség. Farkas Pál wojtylás munkatárs „tiszteletbeli családtagként” nevezte meg, hiszen hosszú évek óta segíti a munkájukat mind képviselőként, mind magánemberként.

Farkas Pál egy jó hírt osztott meg Zombor Gáborral; elmondta: égi segítőjük, névadójuk, II. János Pál pápa, azaz Karol Wojtyla az elmúlt egy évben is oltalmazta őket. A sorsközösség 120 tagja, valamint a dolgozók közül senki nem kapta el a koronavírust, senki nem betegedett meg.

Fotó: Bús Csaba

Zombor Gábor ennek kapcsán felhívta a figyelmet, hogy továbbra is vigyázzon mindenki magára! A koronavírus nagyon borzalmas betegség, ő ezt közvetlen közelről is megtapasztalta orvosként. Mint mondta, most lazítás van, de a járvány nem múlt el.

Kéri, hogy az egészségügyi előírásokat mindenki tartsa be!

A vakcina sokat segíthet, így mindenkit arra ösztönzött, vegye fel az oltást, ha még nem tette, azt követően pedig továbbra is figyeljen oda a védőintézkedésekre. Mint mondta, jó hír, hogy a tapasztalat azt mutatja, ha valaki oltás ellenére is elkapja a vírust, sokkal enyhébbek a tünetei, és kórházba se kerül.

Farkas P. József, a Wojtyla alapító-igazgatója végül saját tapasztalatairól faggatta a politikust.

Fotó: Bús Csaba

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában