ellátás

2021.05.25. 11:00

A nyári szünetben is igényelhető az ebéd Baján

A hátrányos helyzetű, valamint rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek a nyári szünet időtartamára eső ötvennégy munkanapon június 16-tól augusztus 31-ig szünidei gyermekétkeztetés keretében igénybe vehetnek déli meleg főétkezést.

Márton Anna

Baja Város Önkormányzata a szünidei gyermekétkeztetés keretében a szülő, törvényes képviselő kérelmére a déli meleg főétkezést a bajai lakóhellyel vagy bejelentett tartózkodási hellyel rendelkező hátrányos helyzetű gyermekek és a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő, halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek részére ingyenesen biztosítja.

A déli meleg főétkezés iránti igénybejelntés a jogosultak részére megküldött formanyomtatvány kitöltésével és benyújtásával lehetséges.

A kitöltött formanyomtatványt a Családsegítő Szolgálat munkatársának kell átadni legkésőbb június 9-ig, vagy ezen időpontig beérkezően kell postai úton visszajuttatni a Bajai Polgármesteri Hivatal címére vagy a hivatal kapujában található urnába kell betenni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában