videóval

2021.05.08. 16:17

A Bácsvíz Zrt. is csatlakozott Jerusalema tánckihíváshoz

A Bácsvíz Zrt. is csatlakozott a Jerusalema Dance Challenge örömtánc mozgalomhoz.

baon.hu

Forrás: A BÁCSVÍZ Zrt. felvételéből.

A több mint 70 éves múltra visszatekintő BÁCSVÍZ Zrt. munkatársai úgy érezték, hogy fontos csatlakozniuk a világon átívelő örömtánc kihíváshoz a Jerusalema Dance Challenge-hez.

A táncukkal az összetartásukat, az elhivatottságukat és a jövő iránti pozitív életszemléletüket fejezik ki. Mindezt azért, hogy ezzel a videóval is betekintést nyújthassanak a fenntarthatóság alapelveivel összhangban végzett környezet- és energiatudatos mindennapi munkájukba, mellyel hozzájárulnak az 58 településen élő mintegy 360 ezer felhasználó mindennapjaihoz.

A kisfilmben szinte minden szakterületük képviselteti magát, így látható, milyen sok szervezeti egység összehangolt tevékenysége szükséges ahhoz, hogy a csapból tiszta ivóvíz folyjon, valamint hogy a használt víz elvezetésre és megtisztításra kerüljön. A cégnél mindannyian azzal a küldetéstudattal teszik a dolgukat, hogy tudják: Víz a jövőnk!

A videó résztvevői és alkotói a BÁCSVÍZ Zrt. munkatársai.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában