jótékonyság

2021.04.19. 14:33

Fát ültettek a kecskeméti Vasútkertben

A Four Points by Sheraton munkatársai közösen ültettek el egy fát a Vasútparkban, a múzeum melletti területen.

Sebestyén Hajnalka

A jótékonysági megmozduláson sokan vettek részt

Fotó: Bús Csaba

Az ezüst hársfát a városi főkertésszel egyeztetve választották ki, hogy tökéletesen illeszkedjen a park növényvilágához.

Juszkó Anita szállodaigazgató elmondta: a környezettudatosság iránti elkötelezettségük jegyében vállalták a faültetést, mely amellett, hogy része a társadalmi felelősségtudatuknak, jó csapatépítő program is.

A fa elültetése mellett a szemétszedést is vállalták. Bár utóbbi terén nem igazán akadt feladatuk, hiszen a park rendezett, csak a frissen elszórt néhány szemetet sikerült begyűjteniük.

A jótékonysági megmozduláson számos munkatárs részt vett, a szállodaigazgatótól a műszaki munkatársakon át a pincérekig. A dolgozói program jól sikerült, mindenki élvezte a közös munkát, mely tovább erősítette a csapaton belüli összetartást. A Sheratonban erre kiemelt hangsúlyt is fektetnek, nemcsak most, a járványhelyzet alatt, hanem normál életkörülmények között is.

A jótékonysági megmozduláson sokan vettek részt
Fotó: Bús Csaba

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában