verseny

2021.04.28. 11:19

Díjazták a kecskeméti óvodások rajzait

A leendő első osztályos gyerekek körében hirdetett rajzversenyt a kecskeméti II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola. A gyerekeknek kedvenc farsangi jelmezét kellett lerajzolniuk.

Sebestyén Hajnalka

Forrás: II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola

A kecskeméti II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola februárban hirdetett rajzversenyt a leendő első osztályos gyerekek körében. A megadott téma a kedvenc farsangi jelmezem volt. A rajzversenyre beérkezett alkotásokból az iskola kiállítást rendezett. A rajzokat a főbejárat melletti ablakokon lehetett megtekinteni.

A rajzverseny mellett rendhagyó módon valósították meg az elsősöket megszólító Rákóczis szerdákat, mely a beiskolázási program része. A járványhelyzetre tekintettel nem történhetett személyes találkozás a gyerekekkel, ezért a Rákóczis szerdák helyett a tanítók digitális formában küldték el az óvodásoknak a feladatokat.

Fotó: II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola

Ebben a játékban is nagy számban vettek részt a kicsik szüleikkel együtt. Azok, akik minden feladatot hibátlanul teljesítettek jutalomban részesültek. Az oklevelek mellé a gyerekek könyveket is kaptak.

Az ünnepélyes díjátadást kedden szűk körben tartották meg az iskolában. A rajzverseny díjazottjai: első lett Sülei Lili Lea (Hosszú utcai óvoda), második Tóth Bella és Ferenczy Dániel (Ceglédi úti óvoda), harmadik Dongó Helga Gizella (Hosszú utcai óvoda). A játékos feladatok versenyének két győztese lett: Oláh Adrienn, Vakulya Zsombor (Árpád városi óvoda).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában