Szemereyné Pataki Klaudia

2021.04.26. 19:07

A fiatalokban hisz Kecskemét polgármestere

Szemereyné Pataki Klaudiát, Kecskemét polgármesterét az elmúlt évek munkájáról és a jövővel kapcsolatos terveiről kérdezik.

baon.hu

20190924 Kecskemét Önkormányzati Választási Fórum Helyszín: Kocsis Pál Mezőgazdasági és Környezetvédelmi Szakgimnázium és Szakközépiskola, Konferenciaterem. Képen: Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét polgármestere. Fotó: Bús Csaba BCS Petőfi Népe

Fotó: Bús Csaba

Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét polgármestere a Hír Tv Magyarország élőben című műsorának vendége lesz kedden 19:30-kor. A beszélgetés témája: Kecskemét mint egyetemi város. A polgármestert az elmúlt évek munkájáról és a jövővel kapcsolatos terveiről kérdezik.

Mint az köztudott, Szemereyné Pataki Klaudia a fiatalokban, a tanulásban látja a város további fejlődésének zálogát. A Neumann János Egyetemen már évekkel ezelőtt bevezették azt a duális képzést, ami most példa értékkel bír több felsőoktatási intézmény számára. Kecskemét nyitott a fiatalok előtt, hiszen három egyetem is magas szintű képzést nyújt a városban. Az itt képzett szakembereknek a városban működő nagyvállalatok munkát és megélhetést kínálnak.

Kecskemét további fejlődésének kulcsa a tehetségre, a tudásra és a fiatalokra épített egyetemi város megvalósítása.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában