forgalmi rend változás

2021.03.17. 07:34

Megszüntetnek négy parkolóhelyet a kecskeméti Fecske utcában

Csütörtökön lép érvénybe az a polgármesteri határozat, amely a Fecske utca 5-7. sz előtti négy parkolóállás megszüntetésével az utca kétirányú forgalmát biztosítja, ezért szerda reggel 8 órától a Kecskeméti Városüzemeltetési Nonprofit Kft munkatársai elvégzik a szükséges előkészítő munkálatokat, azaz felcsiszolják a parkolóhelyet jelölő útburkolat-festést.

Bajáki Zsanett

A viszonylag kevés parkolóhely az egyik oka a gyakori bírságolásnak

Forrás: Petőfi Népe

Fotó: Bús Csaba

Március 18-án (csütörtökön) 10 órától lép érvénybe az a polgármesteri határozat, amely a Fecske utca 5-7. sz előtti négy párhuzamos parkolóállás megszüntetésével az utca kétirányú forgalmát biztosítja. Ezért március 17-én (szerdán) reggel 8 órától a Kecskeméti Városüzemeltetési Nonprofit Kft munkatársai elvégzik a szükséges előkészítő munkálatokat, azaz felcsiszolják a parkolóhelyet jelölő az útburkolat-festést.

A polgármesteri határozat értelmében szerdán 10 órától egyirányú lesz Tatay András utca Klapka utca – Mátyási utca iránya közötti szakasz a Fecske utca irányába. Az új közlekedési rendet jelölő táblákat a városrendészet munkatársai reggel 8 órától helyezik ki.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában