búcsú

2021.03.10. 18:10

Két igazgató marad, egy nyugdíjba vonul a megyei kórházban

Továbbra is Dr. Horváth Zsolt marad a kecskeméti megyei kórház orvosigazgatója, az ápolási igazgatói feladatokat pedig a jövőben is Pap-Szekeres Anita látja el.

Hraskó István

Sahinné Csernák Nikoletta nem volt megelégedve a kórházi körülményekkel

Forrás: Archív felvétel

Fotó: Bús Csaba

A vezetői megbízásokat az Országos Kórházi Főigazgatóság hagyta jóvá, a kinevezéseket dr. Svébis Mihály megyei intézményvezető, főigazgató adta át az érintetteknek.

Hegedűs Iván gazdasági igazgató nyugdíjba vonul, ő több évtizedes, kiemelkedő szakmai munkájának elismeréseként – mely során a gazdasági-műszaki ellátás területét összefogva hozzájárult a betegellátó osztályok zavartalan működéséhez, a kórház gazdasági stabilitásához – emlékgyűrűt vehetett át búcsúztatásán, a szakmai vezetőtestületi ülésen.

Hegedűs Iván 1996 óta volt gazdasági igazgató, ezalatt több kórházi, önkormányzati, állami és szakmai kitüntetést vehetett át. Hat éven keresztül képviselte elnökségi tagként a Magyar Kórházszövetségben a gazdasági-műszaki területet.

Utóda Zsarnay István lett. Ő 1993-tól a Bajai Egészségügyi Alapellátási Igazgatóság gazdasági igazgatója lett, majd a Jász-Nagykun-Szolnoki Megyei Hetényi Géza Kórház gazdasági igazgatói tisztségét töltötte be. Pályafutását Budapesten, a Semmelweis Egyetem Elméleti Tömbjének gazdasági igazgatójaként folytatta, majd közel 18 éven keresztül a budapesti Péterfy Kórház gazdasági igazgatója volt. A Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar Bács-Kiskun Megyei Oktatókórházba érkezését megelőzően egy évet az Uzsoki Utcai Kórház gazdasági igazgatójaként is el­töltött.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában