jó hír

2021.03.04. 08:29

Hamarosan megnyit az új piac Izsákon

Márciusban megnyitják az új izsáki piaccsarnokot. Az ingatlanban 117 árusítóhelyet alakítottak ki és három bolthelyiséget.

Barta Zsolt

Bak Nándor (jobbra), Izsák jegyzője és Nagy Oszkár piacfelügyelő a hamarosan megnyíló új piaccsarnokban

Fotó: Barta Zsolt

Eddig már 38 bérletes árusító jelezte, hogy helyet kér a piacon, hozzájuk csatlakozik legalább ugyanannyi, akik többsége más településekről jár piacozni a térségből. Minderről dr. Bozóky Imre alpolgármester tájékoztatta hírportálunkat.

Az árusok egy részre több árusítóhelyet bérel, mivel a portékája kipakolására egy hely nem elegendő. Az üzlethelyiségekre szóló szerződéseket ezekben a napokban kötik a pályázók a városházával. Az ingatlan alkalmas lesz arra, hogy a vásárlókat a hét minden napján fogadja, 6 és 13 óra között tart nyitva majd a piac. Kényelmesen parkírozni a csarnokkal párhuzamosan vezető országút másik oldalán lehet.

Bozóky Imre azt is elmondta, hogy két hónapon belül elkészül műszakilag az új egészségügyi központ is, ahol 4 háziorvosi és 2 fogorvosi rendelő lesz. Az épület végében egy külön bejáratú részt is kialakítanak, ahol a védőnők várják majd a várandós kismamákat. Az emeleti részén pedig szakorvosi rendelőt építenek, ha lesz rá pályázati lehetőség.

Bak Nándor (jobbra), Izsák jegyzője és Nagy Oszkár piacfelügyelő
a hamarosan megnyíló, új piaccsarnokban
Fotó: Barta Zsolt

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában