exatlon / virág andrás

2021.02.06. 06:55

Újabb kecskeméti versenyző érkezett Dominikára, ezúttal a Bajnokokhoz

Herczeg-Kis Bálint mellé újabb kecskeméti versenyző érkezett az Exatlonba, ám nem csapattársként, hanem ellenfélként. Virág András, karate világkupa-győztes péntektől a Bajnokok csapatát erősíti.

Morva Daniella

Forrás: tv2.hu/exatlon/

A TV2-n futó sport-reality pénteki játéknapja mindenki meglepetésére egy bejelentéssel indult: újabb feltöltés következett.

Mivel a Bajnokok és a Kihívók is egy-egy versenyzőt veszítettek el a legutóbbi feltöltés óta, mindkét csapat hét fővel állt a pódiumon. A pirosakhoz egy férfi, a kékekhez pedig egy női játékos érkezett, így mindkét oldalon teljes lett a csapat.

A Kihívók új versenyzője Ferenc Vivien, a Bajnokoké pedig a karate világkupa-győztes Virág András, aki a 18 éves gimnazistához, Herczeg-Kis Bálinthoz hasonlóan Kecskemétről érkezett.

András első futamát Balogh Ricsi ellen vívta, és hogy fokozzák az izgalmakat,

célfotó döntött a végeredményről.

Végül Palik László a Bajnok kezét emelte a magasba.

– Nagyon jó érzés volt futni a pályán, már alig vártam, hogy végre mehessek. Furcsa volt, hogy elsőre hirtelen belevetettek a mély vízbe, de nagyon jó volt. Változtatnom kell azon, hogy ne kapkodjak a pályán, és bár az ügyességi az elején nehéz volt, hála istennek időben ráéreztem – nyilatkozta András első győztes futama után, majd az elődöntőben kiejtette Kővári Viktort.

– Az első napom még nem ért véget, még van egy futam, amit meg kell csinálnom, de ha a medál a Bajnokoknál van, az már számomra teljesen elegendő. És igen, így képzeltem el az első napomat – tette hozzá boldogan András.

A döntőt Somhegyi Krisztiánnal futotta, és bár végig tartotta vele a lépést, nem tudta legyőzni újdonsült csapattársát.

A Bajnokok legújabb tagja, Virág András
Fotó: tv2.hu/exatlon/

A faházban a Bajnokok körbevezették Andrást, és kifaggatták az első nap élményeiről.

Szabó Franciska nagyon örült, hogy hozzá hasonlóan új csapattársa is küzdősporttal foglalkozik. Erős, vicces, jószívű karakterként jellemezte, és

meggyőződése, hogy erős tagja lesz a csapatnak.

Ákos meglepődött, hogy új játékos érkezett hozzájuk, hiszen nem számított feltöltésre az elkövetkező hetekben, ám nagyon örült, hogy András az ő korosztályából való, első benyomása alapján pedig jól együtt tudnak majd működni, csapattársként legalábbis biztosan.

– Nagyon élveztem az első napomat, vártam már, hogy itt lehessek köztetek. Úgy vettem észre, hogy a másik csapatból páran tartanak tőlem – osztotta meg érzéseit András csapattársaival.

Virág András bemutatkozó videója:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában