elismerés

2021.02.20. 07:00

Példamutatásáért díjazták a kocséri csoportot

A Virágozz és Prosperálj Alapítvány Mutass jó példát – kampány a pozitív értékekért! című kezdeményezésének célja, hogy inspiráló személyes történeteken keresztül széles körben terjedjenek társadalmunkban a pozitív értékek.

Horváth Péter

Budapesten vette át a csoport az elismeréssel járó oklevelet

Forrás: Petőfi Népe

Az alapítvány több kategóriában is díjazza azokat az értékteremtőket, akik sokat tesznek az értékek terjesztéséért. Tavaly a Legyünk Kocsér jó gazdái csoportnak ítélték oda a Kiemelt Példamutatásért díj a Közösségért 2020 elismerést a település közösségéért végzett tevékenységükért.

Az elismeréssel járó oklevelet, emlékplakettet és ajándéktárgyakat szombaton Budapesten vehették át a csoport tagjai Novák Antónia kuratóriumi elnöktől.

A díjátadó után a csoport tagjai szóban is beszámoltak az alapítvány munkatársainak évek óta végzett önzetlen, másoknak örömet hozó tevékenységükről.

– A kellemes beszélgetés is megerősített minket abban, hogy mennyire fontos, hogy jó példával járjunk elöl és a jó tetteket gyarapítsuk a világban. Hálásak vagyunk az alapítvány munkatársainak a baráti fogadtatásért, a sok jó ötletért és elismerő szóért – fogalmazott lapunknak a díjjal kapcsolatban Dávid Krisztina, a csoport tagja, és Marcus Aurelius római császár és sztoikus filozófus szavait idézve emlékeztetett hitvallásukra: nem az a fontos, hogy velünk mit tesznek, hanem az, hogy mi mit teszünk.

Dávid Krisztina hangsúlyozta: megkezdett útjukat még nagyobb elszántsággal folytatják, és idén is igyekeznek minél több jót tenni Kocséron.

A díjátadó után városnézésre is futotta idejükből, a ragyogó napsütésben megnézték a Sashalmi kilátót, majd a Hősök terét és a Vajdahunyad várat.

Budapesten vette át a csoport az elismeréssel járó oklevelet
Fotó: Petőfi Népe

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában