pódiumbeszélgetés

2021.02.22. 19:06

Online folytatódik a Hírös Kecskemétiek sorozat

Február 23-ától online folytatódik a „Hírös kecskemétiek” című pódiumbeszélgetés sorozat.

Sebestyén Hajnalka

Kecskeméten, a Hírös Város Turisztikai Központ „Hírös kecskemétiek” című pódiumbeszélgetés sorozata február 23-ától online térben folytatódik. Kriskó János és vendégeinek beszélgetéseit egy-egy kedd este hallgathatják meg az érdeklődők.

A program keretében ezúttal is három ismert kecskeméti személyiség mesél pályájáról, sikereiről és terveiről. Meghívott vendégeik: Kurdi Viktor a Bácsvíz Zrt. elnök-vezérigazgatója, a BKM-i Kereskedelmi és Iparkamara általános alelnöke; Kalmár Ágnes művészettörténész, főmuzeológus, a Szórakaténusz Játékmúzeum és Műhely tematikus múzeum vezetője; valamint Hajdú Melinda a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház színművésznője.

A beszélgetések közvetítésének időpontja a következőek. Kurdi Viktorral: 2021. február 23. kedd 19 óra, Kalmár Ágnessel: 2021. március 2. kedd 19 óra, Hajdú Melindával: 2021. március 9. kedd 19 óra. A beszélgetések a kezdő időpontoktól folyamatosan megtekinthetőek lesznek.

Közvetítéseket a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház, illetve a Hírös Város Turisztikai Központ YouTube csatornáján és facebookján lehet megtekinteni, valamint a Kecskeméti Televízió is fő műsoridőben sugározza majd.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában