Lélegeztetőgépen van és altatásban tartják Bányai Gábor képviselőt

Személyes hangvételű közleményben adott hírt Bányai Gábor országgyűlési képviselő állapotáról a politikus családja a képviselő közösségi oldalán. Arról tájékoztatták a közvéleményt, hogy három napja lélegeztetőgépre helyezték és altatásban tartják, az eredményei javulni kezdtek.

Pozsgai Ákos

Fotós:

– Nagyon nehéz napokon vagyunk túl, de még nagyon nehéz napok előtt állunk – írta a közösségi oldalon a Bányai Család arról tájékoztatva, hogy nagyobb a baj, mint ahogyan eredetileg gondolta volna bárki is.

– Édesapánkat, Gábort február 24-én délután lélegeztetőgépre helyezték, altatásban tartják

– írták a képviselő gyermekei.

– Az Önök támogatásának, imáinak és az orvosok rendíthetetlen munkájának köszönhetően az eredményei javulni kezdtek, de a teljes gyógyulásig vezető út még hosszú és gyötrelmes lesz. Nekünk ő nem csak egy képviselő, hanem férj, apa, testvér, szeretett gyermek, após, akiért most együtt dobban a szívünk – szól a család személyes hangvételű üzenete.

Arra kérnek mindenkit, hogy „telefonhívások, üzenetek helyett mindenki gondoljon rá, küldjön neki erőt és legfőképpen imádkozzanak érte.”

– Köszönjük a Kiskunhalasi Mobil Járványkórház orvosainak, ápolóinak a hihetetlen erőfeszítést, amit nap mint nap tesznek a betegekért. Még egyszer nagyon szépen köszönjük az összes megkeresést, támogatást és imát! Sok erőt Apa! Nagyon szeretünk! – írta a képviselő családja a közösségi oldalon.

Bányai Gábor, a kiskunhalasi 5. számú választókerület Fidesz-KDNP országgyűlési képviselője február 24-én a közösségi oldalán tudatta, hogy megfertőződött a koronavírussal és a Kiskunhalasi Mobil Járványkórházban ápolják.

– Kérem, hogy nagyon vigyázzanak magukra, a koronavírus nem válogat. Megfertőz fiatalt és időst, egészségest és beteget, férfit és nőt, ellenzékit és kormánypártit egyaránt. Innen is arra kérem Önöket, hogy tartsák be a védelmi intézkedéseket, és aki csak teheti, regisztráljon a védőoltásra, mert csak azzal vethetünk véget a most uralkodó áldatlan állapotoknak. Sajnos most egy versenyfutás zajlik, a sorsunk azon múlik, hogy milyen gyorsan tudjuk a lakosság minél nagyobb részét védetté tenni az oltásokkal – írta korábbi bejegyzésében a képviselő.

Borítóképünk archív felvétel.

A képen: Bányai Gábor országgyűlési képviselő.

koronavírus (Bács-Kiskun megye)

A dosszié további cikkei
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában