elismerés

2021.02.22. 14:23

Idén is kiosztják a díszdiplomát a nyugdíjas pedagógusoknak

Várják azoknak a nyugdíjas pedagógusoknak a jelentkezését, akik 50, 60, 65, 70 illetve 75 évvel ezelőtt vették át diplomájukat, legalább 30 évet tanítottak, és ebből legkevesebb 15 évet Kecskeméten.

Hraskó István

A város közgyűlésének esélyteremtési bizottsága idén is szeretné átadni – a pedagógus naphoz kötődően – a díszdiplomát azon nyugdíjas pedagógusoknak, akik 50, 60, 65, 70 illetve 75 évvel ezelőtt vették át diplomájukat, legalább 30 évet tanítottak, és ebből legkevesebb 15 évet Kecskeméten.

A pedagógusok március 31-ig jelentkezhetnek postai úton (Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Képviselőtestületi Osztály 6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.) vagy elektronikusan a következő email címre: [email protected].

Kérelemhez szükséges dokumentumok: oklevél másolat, felsőoktatási intézmény díszoklevél kérő adatlapja, arany oklevél igénylése esetén szolgálati időt igazoló dokumentum (munkakönyv) másolata, gyémánt, vas, rubin és gránit díszoklevél igényléseknél az előző díszoklevél fénymásolata, rövid szakmai önéletrajz, nyilatkozat arról, hogy megismerte a személyes adatok kezelésére vonatkozó tájékoztatókat, pontos lakcím, telefonszám.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában