Kitüntetés

2021.02.01. 19:24

Elismerésben részesült a Solti Katasztrófavédelmi Őrs

A magas színvonalú 2020-as teljesítménye elismeréseként az Év Katasztrófavédelmi Őrse címet a Solti Katasztrófavédelmi Őrs kapta meg.

baon.hu

Az országos katasztrófavédelmi főigazgató évről évre nevesíti az ország legjobb teljesítményt nyújtó szervezeteit, munkatársait, az elismerést eddig a szokásos évértékelő állománygyűlésen kapták meg az arra érdemesek – közölte a katasztrófavédelem. Az idén a rendezvény a virtuális térbe költözött, ezért az összesen tizennyolc szervezet és kolléga a főigazgatóságon, illetve a megyei igazgatóságon a központi, illetve területi szerv vezetőjétől vehette át az elismerést.

Dr. Góra Zoltán tűzoltó vezérőrnagy, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója a szakmai feladatok végrehajtásában nyújtott kiemelkedő, magas színvonalú 2020-as teljesítménye elismeréseként az Év Katasztrófavédelmi Őrse címet adományozta a Solti Katasztrófavédelmi Őrsnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában