Bács-Kiskun

2021.01.29. 20:19

Kisorsoltuk a Mozaikkereső játékunk győzteseit

Nagy érdeklődés kísérte lapcsoportunk Mozaikkereső játékát. Közel százezer játékszelvény érkezett a megyei napilapokhoz.

Petőfi Népe

Nyereményjátékunk sorsolása a Napló napilap szerkesztőségében zajlott le

Fotó: Penovác Károly

A közel 40 millió forint összdíjazású nyereményjátékban a következő napilapok előfizetői vehettek részt: Napló, Fejér Megyei Hírlap, Vas Népe, Zalai Hírlap, Dunaújvárosi Hírlap, Új Dunántúli Napló, Tolnai Népújság, Somogyi Hírlap, Nógrád Megyei Hírlap, Petőfi Népe, Új Néplap, Békés Megyei Hírlap, Heves Megyei Hírlap, 24 óra, Hajdú-Bihari Napló, Kelet-Magyarország, Észak-Magyarország, Délmagyarország, Kisalföld.

Hűséges előfizetőink számára indítottuk el idén is a Mozaikkereső játékunkat, amelyen összesen 19 darab 1.000.000 forint értékű bevásárlókártyát, 19 darab LED-tévét, 19 laptopot, 19 állóporszívót és 19 tabletet sorsoltunk ki, hogy mind a 19 megyei lap elkötelezett olvasói egyenlő eséllyel indulhassanak a nyereményekért.

A fődíj pedig a két darab Toyota Yaris Hybrid lesz, melyeket pénteken sorsolunk ki.

A Mozaikkereső játékban csak azok a játékosok nyerhettek, akiknek érvényes előfizetésük volt 2020 decemberében és 2021 januárjában, valamint a decemberben megjelent mozaikdarabokat hiánytalanul felragasztották a játékszelvényre, és kitöltve azt beküldték a játékszelvényen megadott címre.

Csütörtökön érkezett el a várva várt sorsolás napja, a Mozaikkereső nyereményjátékunk 19 megyei napilaponkénti sorsolása a Napló napilap szerkesztőségében zajlott le. Közel 100 ezer levél, egészen pontosan összesen 97 ezer 549 darab játékszelvény érkezett a megyei napilapokhoz. A Petőfi Népéhez beérkezett összesen 2849 darab játékszelvényből 5 nyertest sorsoltak ki.

A sorsolás közjegyző jelenlétében és a Szerencsejáték Felügyelet munkatársainak ellenőrzése mellett zajlott. Bács-Kiskun megyéből az alábbi előfizetőink nyertek.

Az egymillió forint értékű Edenred-kártyát Hegedűs János (Bócsa) nyerte, a LED-tévét Kocsis Bálint (Rém), a laptopot Galambos Árpád (Bácsalmás), az állóporszívót Dakó Ferencné (Gátér), a tabletet pedig Kovács József (Bácsalmás) nyerte meg.

Gratulálunk a nyerteseknek, telefonon értesítjük őket az örömhírről. Akiknek most nem volt szerencséjük, ne csüggedjenek, hiszen pénteken gazdára talál két Toyota Yaris Hybrid személy­autó is.

Nyereményjátékunk sorsolása a Napló napilap szerkesztőségében zajlott le
Fotó: Penovác Károly

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában